Panetonė su šokoladu ir vyšniomis

29,90 €
Su mokesčiais

Tai daugiausiai komandos pastangų bei dėmesio reikalaujantis kepinys. Šio itališko pyrago gamyba užtrunka 2 paras - minkymas, brandinimas, formavimas, kildinimas, kepimas, o galiausiai ištraukti iš krosnies pyragai veriami ant strypų ir kabinami atvėsti - tik tokiu būdu vėsinami pyragai išlaiko formą ir susiformavusius oro burbulus. Tad nesistebėkite kiekvienos panetonės apačioje matydami 4 skylutes - tai ženklas, kad pyragas buvo vėsinamas teisingai. Dėl ilgo brandinimo ir specialios receptūros pyragas šviežias išlieka gana ilgai - 2 mėnesius (bet ne tiek ilgai, kiek panetonės, kepamos likus pusei metų iki Kalėdų su konservantais). Ir žinoma, panetonė privalo būti supakuota į pačią gražiausią dėžutę. 

Sudėtis

500 gr.

Registruoti naują paskyrą

Jau turite paskyrą?
Prisijungti Arba Atnaujinti slaptažodį