Šokoladinis tortas su salyklu, kreminiu sūriu ir pusiau džiovintomis figomis
Kai norisi sodraus šokoladinio skonio, į pagalbą pasitelkiame šokolado ir tamsaus alaus biskvitą, perteptą švelnios grietinėlės sūrio kremu ir pagardintą pusiau džiovintomis figomis. Šį tortą puošiame sezoninėmis uogomis ir vaisiais - tai, kas skaniausia ir gražiausia atitinkamu metų laiku, vasarą tai bus avietės, šilauogės, braškės, šaltuoju metų laiku - vynuogės, figos, kinkanai, liofilizuotos uogos ir pan.
Spauskite čia, jeigu papildomai norite užsisakyti šaltųjų ugnelių skaičių dekoraciją.
Spauskite čia, jeigu papildomai norite užsisakyti šaltųjų ugnelių raidžių dekoraciją.
Sudėtis
Cukrus, KVIETINIAI miltai, tamsus alus, SVIESTAS, GRIETINĖ, GRIETINĖLĖS SŪRIS, GRIETINĖLĖ, kakava, KIAUŠINIAI, pusiau džiovintos figos, kepimo milteliai, vanilė, druska.