Migdolinis tortas su avietėmis ir maskarpone
40,00 €
Su mokesčiais
Vienas mėgstamiausių Jūsų tortų - pagal prancūzišką receptą kepamas vanilinis biskvitas su migdolų miltais, perteptas švelniu maskarponės kremu ir vasarą menančiomis avietėmis - viskas, ko reikia Jūsų šventės desertų stalui. Skirtas norintiems gaivaus, drėgno, tarsi pažįstamo, bet šiek tiek naujo skonių derinio.
Spauskite čia, jeigu papildomai norite užsisakyti šaltųjų ugnelių skaičių dekoraciją.
Spauskite čia, jeigu papildomai norite užsisakyti šaltųjų ugnelių raidžių dekoraciją.
Sudėtis
MARCIPANAS, GRIETINĖLĖ, KVIETINIAI miltai, SVIESTAS, GRIETINĖ, MASKARPONĖS SŪRIS, GRIETINĖLĖS SŪRIS, cukrus, aviečių tyrė, KIAUŠINIAI, kepimo milteliai, želatina.